Met de haakpakketten van Hardicraft hoef je de deur niet meer uit! In een haakpakket zit alles wat je nodig hebt voor een prachtig resultaat. Van patroon, garen tot vulling alles wat je nodig hebt, vind je in het pakket. Het enige dat je nog nodig hebt is een haaknaald. Alle materialen zijn uiteraard van de beste kwaliteit. Door de stijlvolle verpakking zijn de sets ook heel geschikt als cadeau voor iemand anders of gewoon voor jezelf! Laat je verrassen door de haakpakketten van Hardicraft.
Wij raden voor alle haakpakketten van Hardicraft haaknaald 2,5 aan. Alleen de pakketten met gemêleerd garen kunnen gehaakt worden met haaknaald 3,0. Voor een strakker (kleiner) resultaat kiest u een kleinere haaknaald.

Sorteer op
 • Haakpakket DIY - Betty Big
  Haakpakket DIY - Betty Big

  Betty Big is een prachtig patroon dat Hardicraft zelf heeft ontworpen. Dit pakket bevat prachtig gemêleerd kwaliteitsgaren en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan.
  Betty wordt ongeveer 20 cm hoog.

  Inhoud…

  € 11,99
 • Haakpakket DIY - Bobby de Beer
  Haakpakket DIY - Bobby de Beer

  Bobbi de Beer is een prachtig patroon dat Hardicraft zelf heeft ontworpen. Dit pakket bevat prachtig gemêleerd kwaliteitsgaren en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan.
  Bobbi wordt ongeveer 20 cm…

  € 11,99
 • Haakpakket DIY - Dirk zebra
  Haakpakket DIY - Dirk zebra

  Deze stoere jongen is exclusief door Christel Krukkert voor Hardicraft ontworpen. Het pakket bevat het het prachtige Stonewashed garen van Scheepjes en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan. Dirk wordt…

  € 17,99
 • Haakpakket DIY - hanger kersen
  Haakpakket DIY - hanger kersen

  Onder de eigen haaklijn "Do-It-Yourself Crochet" brengt Hardicraft een frisse serie uit van groente en fruit tashangers. Elke (school)tas verdient zo'n vrolijke hanger!

  Inhoud van het pakket:25 gram Catona wol
  stukje Catona…

  € 5,99
 • Haakpakket DIY - hanger wortel
  Haakpakket DIY - hanger wortel

  Onder de eigen haaklijn "Do-It-Yourself Crochet" brengt Hardicraft een frisse serie uit van groente en fruit tashangers. Elke (school)tas verdient zo'n vrolijke hanger!

  Inhoud pakket wortel:
  25 gram oranje garen
  10 gram…

  € 5,99
 • Haakpakket DIY - Jimmy Eekhoorn
  Haakpakket DIY - Jimmy Eekhoorn

  Jimmy is een ontwerp van Tessa van Riet - Ernst. Hij wordt gemaakt van kwaliteitskatoen en zacht pluizig knuffel garen.
  Jimmy wordt ongeveer 20 cm hoog.

  Inhoud pakket:
  50 gram roestbruin katoen
  50 gram pluizig bruin garen
  10 gram…

  € 17,99
 • Haakpakket DIY - kerstengel
  Haakpakket DIY - kerstengel

  Speciaal voor kerst komt Hardicraft met "limited edition" kerstpakketjes om te haken. Het Kerstengeltje is één van de drie originele ontwerpen die exclusief voor Hardicraft's Christmas Editions zijn.
  Het engeltje wordt ongeveer…

  € 7,99
 • Haakpakket DIY - Kerstkrans beertje
  Haakpakket DIY - Kerstkrans beertje

  Dit zeer complete pakket bevat het Catona garen van Scheepjes, wolvilt onderdelen, een houten krans en alle andere fournituren die je nodig hebt om tot een prachtig eindresultaat te komen!

  Inhoud v/h pakket:
  25 gram Catona…

  € 13,99
 • Haakpakket DIY - rammelaar muis
  Haakpakket DIY - rammelaar muis

  Weer een superschattig ontwerp dat Christel Krukkert exclusief voor Hardicraft heeft ontworpen. Dit pakket bevat het Catona garen van Scheepjes en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te gaan. In het pakket…

  € 9,99
 • Haakpakket DIY - Robbin de kat
  Haakpakket DIY - Robbin de kat

  Robbin de Kat is al weer het vijftiende patroon dat Christel Krukkert exclusief voor Hardicraft heeft ontworpen! Dit pakket bevat het prachtige gemêleerd kwaliteitsgaren en is verder helemaal compleet om direct mee aan te slag te…

  € 17,99
 • Haakpakket DIY - Vinny de kikker
  Haakpakket DIY - Vinny de kikker

  Haakpakket Vinny de Kikker

  Vinny de Kikker is een prachtig patroon welke Christel Krukkert exclusief voor Hardicraft heeft ontworpen. Dit pakket bevat prachtig gemêleerd kwaliteitsgaren en is verder helemaal compleet om direct…

  € 17,99
© 2013 - 2020 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel