DMC exporteert naar meer dan 60 landen op 5 continenten. De kernactiviteit blijft de vervaardiging van garens voor consumenten en de textielindustrie, evenals verschillende afgeleide producten. Grote aandacht voor de superieure kwaliteit van producten, klanttevredenheid, sociale verantwoordelijkheid, innovatie en creativiteit en rekening houden met de beperkingen van het milieu.

Sorteer op
 • op = op

  Haakpakket DMC - leeuw
  Haakpakket DMC - leeuw

  Het pakket van deze leeuw wordt geleverd met DMC kwaliteitsgaren super happy chenille. Een extra zachte, fluweelzachte draad met een mooie structuur. Dit garen geeft een prachtige afwerking aan al je amigurumi creaties.

  Inhoud…

  € 55,00 € 40,00
 • op = op

  Haakpakket DMC - olifant
  Haakpakket DMC - olifant

  Het pakket van deze olifant wordt geleverd met DMC kwaliteitsgaren super happy chenille. Een extra zachte, fluweelzachte draad met een mooie structuur. Dit garen geeft een prachtige afwerking aan al je amigurumi creaties.

  Inhoud…

  € 55,00 € 40,00
 • op = op

  Haakpakket DMC - roze hippo
  Haakpakket DMC - roze hippo

  Het pakket van deze roze hippo wordt geleverd met DMC kwaliteitsgaren super happy chenille. Een extra zachte, fluweelzachte draad met een mooie structuur. Dit garen geeft een prachtige afwerking aan al je amigurumi…

  € 55,00 € 40,00
 • DMC pakket - macramé hangers
  DMC pakket - macramé hangers

  Bevrijd je geest door het ontdekken van de rustgevende activiteit van macramé. Ben je op zoek naar een originele manier om je bloempotten op te hangen? Maak dan deze hangers!

  Onze stap-voor-stap kit bevat :
  - 1 bol Nova Vita in…

  € 22,90
 • DMC pakket - macramé placemat
  DMC pakket - macramé placemat

  Bevrijd je geest door een rustgevende activiteit te ontdekken : macramé. We nemen even de tijd om deze macramé placemat te maken, een mooi en elegant idee dat prachtig zal staan in uw huis.

  Onze stap-voor-stap kit bevat :
  - 1…

  € 22,90
Sorteer op
© 2013 - 2022 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel