1-PLY Kid Mohair - 1179 zilvergrijs

Artikel 7 van 7
€ 13,95 (inclusief btw)

Dit 1 ply garen is heel zacht - ideaal voor het breien van kantwerk. Voor truien kan je het perfecte combineren met Brushed Lace (of een ander kortharig mohair garen). Kid mohair is een natuurproduct van de hoogste kwaliteit van Zuid-Afrikaanse Angora geiten. Het mohair wordt gesorteerd op lengte, vezeldiameter en kwaliteit. Vervolgens gewassen, gekaard en gekamd, tot tops gemaakt en tot garens gesponnen.
Door de lange lengte kunt u met slechts enkele bundels grote verbazingwekkende sjaals enz. breien of haken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen kleurencombinaties te maken door twee draden van verschillende kleuren aan elkaar te breien.

GRATIS patronen te verkrijgen bij aankoop van dit garen
(Engelstalig !!! - bij bestellen vermelden in het opmerkingen vakje)

Samenstelling: 65% mohair - 35% merino
Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 350 meter
Aanbevolen breinaalden: 2,0 tot 3,5 mm
Wasvoorschrift: handwas 30ºC / gebruik nooit wasverzachter / plat laten drogen


Mohair komt van de Angora-geit en staat bekend als de ‘diamant’ van natuurlijke vezels. Naast grote slijtvastheid en flexibiliteit, wordt mohair gekenmerkt door een natuurlijke glans, die gemakkelijk kan worden gehandhaafd, zelfs als deze wordt geverfd. Het goede volume van de vezels maakt mohair geschikt voor een breed scala aan producten. Mohair heeft dezelfde isolatie-eigenschappen als wol, maar is veel lichter. 

Alle producten van Mohair by Canard zijn van topkwaliteit. Garens van Mohair by Canard worden vervaardigd volgens goedgekeurde en milieuvriendelijke methoden met focus op duurzaamheid en zorg voor de lokale omgeving en dierenwelzijn. De zakelijke partners van Von Broich Mohair in Denemarken en in het buitenland, zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, vaardigheden en duurzaamheid. Er is een voortdurende inspectie van partners en producten en er wordt voortdurend geïnvesteerd in het ontwikkelen en produceren van nieuwe hoogwaardige producten voor dealers.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel