DROPS is vandaag de dag onmiskenbaar het grootste merk voor handbreigarens en breipatronen in Noord-Europa. De DROPS collectie wordt gepubliceerd in 15 talen en verkocht in meer dan 25 landen.

De DROPS Filosofie is gebaseerd op de creatie van internationale breimode, de ontwikkeling van nieuwe trends door oud en nieuw te combineren en het inspireren van mensen door nieuwe ideeën. Met grote trots communiceren we deze informatie volgens de eisen van deze tijd via onze website www.garnstudio.com en via onze makkelijk verkrijgbare breiboeken. Geen wachtwoord nodig, altijd actueel en geen verplichting om ons garen te kopen bij de boeken. Onze webpagina’s en onze boeken zijn er speciaal voor iedereen die breien als hobby heeft of er beroepsmatig mee bezig is.

De lancering van elke nieuwe DROPS collectie wordt internationaal beschouwd als een belangrijke gebeurtenis in de “breiwereld” en trekt veel aandacht. De DROPS boeken zijn vaak toonaangevend en zetten de trend in de internationale pers en in tijdschriften, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. De DROPS boeken worden gepubliceerd in 15 talen.

Sinds de breigolf van de jaren 80 heeft DROPS Design de markt beïnvloed door onze mogelijkheid om nieuwe trends te creëren met onze ontwerpen en met onze garens.

DROPS staat ook bekend om haar unieke business concept dat het mogelijk maakt om alle brei-fans te bereiken met een prijsvoering en service die ongekend is.

DROPS heeft zich altijd op design gericht en is geroemd om haar invloed in de jaren 80 met vaak in mohair gebreide oversized modellen en in de jaren 90 met een verfijnde, stijlvolle look. DROPS design voert nog steeds deze innovatieve lijn door en heeft veel invloed op de brei- en haaktrends met steeds nieuwe ideeën en ontwerpen. We focussen op vernieuwing en uitbreiding van onze expertise; vilten en het gebruik van Alpaca zijn hier een goed voorbeeld van. Ook gebreide en gehaakte producten als accessoires en in het interieur nemen een steeds belangrijkere plaats in. De DROPS collecties omvatten altijd een grote verscheidenheid aan patronen voor zowel beginners als gevorderden, voor mensen die graag snel resultaat zien en voor mensen die een uitdaging zoeken.

De DROPS garencollectie is ontwikkeld in samenwerking met de DROPS ontwerpers, zowel de keuze voor de vezels als de andere eigenschappen van de garens zijn in nauw overleg met hen bepaald. Een ontwerp zal altijd het beste tot z’n recht komen in het garen waarvoor het ontworpen is en de DROPS ontwerpers doen hier ook geen concessies. De DROPS garens zijn vervaardigd van de mooiste natuurlijke vezels en zijn allemaal verkrijgbaar in een prachtig kleurenpalet. Iedere kwaliteit/mix/ontwerp is speciaal gekozen om de unieke eigenschappen van het product zo goed mogelijk uit te laten komen en om TEGELIJKERTIJD het gevoel van kwaliteit te benadrukken dat alle DROPS garens kenmerkt. Onze ambitie is om voor ieder brei- of haakproject een geschikte DROPS garenkwaliteit te kunnen leveren.

Het DROPS prijsbeleid is om altijd 20-30% onder de heersende marktprijs te zitten. Om te zorgen dat onze klanten hier optimaal van kunnen profiteren wordt DROPS garen altijd aangeboden met een prijsgarantie die wij de ”max prijs” noemen. Max prijs is een garantie aan onze klanten en aan onze verkooppunten dat de DROPS producten worden verkocht voor deze prijs of voor een lagere prijs. U kunt de max prijzen op onze website vinden, zowel in de algemene prijslijst als in de patronen van de DROPS seizoensboeken.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel