Herroepingsrecht:

Miete Confiete doet er alles aan om je een mooi afgewerkt product en/of professionele diensten te bezorgen. Mocht het product ondanks onze grootse zorgen niet aan de verwachtingen voldoen, dat moet er binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact opgenomen worden (info@mieteconfiete.be). Overeenkomstig artikel 47, §4, 2° Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming gelden volgende afspraken.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht. U kunt hier voor het modelformulier gebruiken met met vermelding van de artikelen, naam, woonplaats, rekeningnummer en de gemotiveerde redenen. Dit formulier vindt u onder onze algemene voorwaarden onderaan op deze pagina.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

Stuur vervolgens het/de artikel(en) naar Miete Confiete, Wantestraat 122, B-8310 Assebroek-Brugge, België. Opgelet: als klant draagt u de retourskosten en verantwoordelijkheid - verstuur voor alle zekerheid met een track'n trace als bewijs. Het aankoopbedrag van het/de product(en) zal binnen de 14 dagen na ontvangst worden teruggestort exclusief retourskosten. Miete Confiete behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel ten gevolge van verkeerd gebruik is beschadigd of onzorgvuldig verpakt. Het herroepingsrecht is altijd uitgesloten voor producten die op "specificatie" zijn gemaakt; maat- en confectiewerk. Idem voor patronen en boeken vanwege het geldende copyright, en goederen die verkocht worden van de rol (per meter).


Omruilen van goederen en/of (gedeeltelijke) teruggave:

Voor omruilen en teruggave(s) gelden specifieke voorwaarden - dit zowel voor aankopen via afstandsverkoop (via de webshop Miete Confiete) of aankopen in onze fysieke winkel in Assebroek.

We hanteren hierbij volgende eenvoudige huisregels - ruilen/retours kan binnen de 14 dagen met de betreffende kassabon (of orderbevestiging bij afstandsverkoop). We doen echter geen omruiling bij (1) wol en garen in promotie of uitverkoop, (2) bij geopende verpakkingen/wikkels of gebruikte wol, (3) indien het specifieke kleur en/of verfbad is bij ons (uit)verkocht, (4) patronen en boeken kunnen niet teruggenomen worden vanwege het geldende copyright, (5) het kassa-ticket ontbreekt en/of overschrijdt de limiet van max. 14 dagen, (6) producten die op "specificatie" zijn gemaakt (maat-/confectiewerk) en/of goederen die verkocht worden van de rol (per meter) worden niet teruggenomen. Een retoursbedrag van het/de product(en) wordt steeds terugbetaald onder de vorm van een tegoedbon met een geldigheid van 6 maanden.

Bij omruiling en/of teruggave(s) van goederen gekocht op afstand (via de webshop Miete Confiete) moet er binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact opgenomen worden (info@mieteconfiete.be). Vermeld steeds het ordernummer, het/de artikel(en) en het aantal dat u wenst te retourneren/omruilen. Ook hier draagt u als klant de retourskosten en verantwoordelijkheid - verstuur voor alle zekerheid met een track'n trace als bewijs. Het retoursbedrag (exclusief retours-/verzendkosten) van het/de product(en) zal binnen de 14 dagen na ontvangst worden terugbetaald onder de vorm van een tegoedbon met een geldigheid van 6 maanden. Miete Confiete behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het/de artikel(en) ten gevolge van verkeerd gebruik is/zijn beschadigd of wanneer de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.


Formulier herroepingsrecht: https://bit.ly/herroepingsformulier-AMC

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel