Procedure(s) i.v.m. klachten:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mieteconfiete.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kwaliteitsgaranties:

Miete Confiete garandeert dat alle geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur, zoals deze door beide partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. Veel artikelen zijn met de grootste zorg met de hand gemaakt, waardoor er kleine verschillen in afwerking of afmetingen kunnen zitten. Mocht er echt iets mis zijn met het product dan kunnen we altijd in overleg tot een oplossing komen.

Indien klachten van de afnemer door Miete Confiete gegrond worden bevonden, zal de onderneming naar haar keuze of de geleverde zaken kosteloos vervangen, of met de koper een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, met dien verstande dat de aansprakelijkheid van de onderneming zich beperkt tot het factuurbedrag van de betreffende zaken.

Iedere aansprakelijkheid van Miete Confiete voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst, schade ontstaan aan andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten. 
 

Sinds 2019 is Miete Confiete aangesloten bij Webwinkel KEUR het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of de aangesloten leden voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden.

Bij WebwinkelKeur leden heb je de zekerheid dat :

✓ Adresgegevens gecontroleerd zijn
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn
✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd
✓ Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan
✓ Bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak via Digidispuut.nl
✓ Je echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunt delen en bekijken
✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode
 

 

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel