De zaakvoerder, de Kort André, heeft van jongs af aan de kriebels voor garens opgepikt. Zijn ouders werkten als kleermakers en van hen heeft hij de liefde voor textiel meegekregen. Op 18-jarige leeftijd is André dan ook zelf beginnen te werken in een wolspinerij waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan. Nadien heeft hij zijn eigen organisatie opgezet .

Onder de naam 'Annell' ( ANdre + NELLy) heeft hij samen met zijn levenspartner nelly, met de nodige passie en doorzettingsvermogen een succesvol familiebedrijf uitgebouwd. Hun zoon en schoonzoon maken ondertussen ook deel uit van het bedrijf. 

Ze streven naar een correcte prijs-kwaliteitsverhouding evenals een groot aanbod en een zeer ruime dienst na verkoop. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende groothandel van breiwol en haakgarens. 


Onze sterke punten:

Belgische groothandel in breiwol:
Annell is de' groothandel in België van breiwol, fantasiegaren en haakgaren met een eigen label. Zij verdelen hun producten in een groot aantal verkoopspunten. Om de beste producten te kunnen leveren aan hun klanten importeren zij hoog kwalitatieve garen uit Italië, Peru, Turkije, Kroätie, Zuid-Afrika, etc. Door hun jarenlange ervaring in de sector hebben zij een enorme kennis van deze markt en spelen zij in op de laatste mode- en seizoenstrends. 

Breiwol van Belgische productie:
Annell produceert ook garens in België. Hierdoor kunnen zij zich zeer flexibel opstellen bij het ontwerpen van nieuwe en kwalitatief hoogstaande garens. Ze houden mee toezicht op ontwerp, samenstelling en productie van deze garens. Zo kunnen ze snel inspelen op de vraag van de klant evenals veranderende trends. 

Uitvoer verspreid over Europa:
Annell exporteert hun producten ook naar het buitenland. Tot op heden leveren zij aan hun verkooppunten in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg. In de toekomst willen ze graag in nog meer Europese landen verkooppunten kunnen beleveren. 

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel