The story - over Seeknit

Artikel 38 van 38

Om de 100e verjaardag in 2016 te vieren, lanceerdeproducent Kinki Amibari een nieuw merk "Seeknit" met de belofte om breinaalden van de allerbeste kwaliteit te produceren. Als bijdrage aan de wereldwijde promotie van de breicultuur en om tegelijkertijd de geest van mensen te helpen verrijken. Met gebruik van milieuvriendelijke producten.

Japanse materialen:

Bamboe breinaalden zijn al heel lang favoriet bij breisters over de hele wereld. In tegenstelling tot enig ander materiaal maken de sterke, duurzame vezels in bamboe de naalden licht en flexibel. Bamboe dat in Japan groeit is bijzonder hard en veerkrachtig, versterkt door vezels die fibrovasculaire bundels worden genoemd, waardoor het een uitstekende glans heeft. Wij gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde "moso-bamboe" die in Japan groeit.

Bamboe is een hernieuwbare bron omdat het zeer snel groeit. Het gebruik van bamboe betekent zeer weinig impact op het milieu en het kappen van bamboe voor producten zoals breinaalden betekent meer ruimte voor de bescherming van onze bossen. Een van de redenen waarom mensen door de jaren heen de voorkeur hebben gegeven aan bamboe is dat het natuurlijk en milieuvriendelijk is.

Gemaakt door vakmensen:

Bamboe is verschillend van aard, afhankelijk van waar het wordt geteeld, het seizoen en de soort. Daarom kunnen alleen vakmensen die de flexibiliteit hebben om met deze eigenschappen te werken, breinaalden van stabiele kwaliteit vervaardigen. In de loop der jaren hebben wij ons toegelegd op het optimaal benutten van onze verzamelde vaardigheden en expertise om de kwaliteit van onze producten te verbeteren en breinaalden te ontwikkelen die gemakkelijker te gebruiken zijn.


Wij hebben de asymmetrische rondbreinaald ontwikkeld die het gemakkelijker maakt om kleine diameters te bewerken en de rondbreinaald met een koord dat niet verdraait. Dit zijn slechts twee voorbeelden van hoe onze producten tot leven kwamen op basis van zorgvuldig onderzoek van ideeën en herhaling van vallen en opstaan. De Seeknit productlijn omvat niet alleen variatie maar ook innovatieve ideeën zoals de asymmetrische naalden of draaiende verbindingen is een directe weerspiegeling van onze geschiedenis van ontwikkeling.

Een breed scala aan breinaalden en accessoires van bamboe is beschikbaar.

Het glanzende, gladde oppervlak vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit breinaalden waar we trots op zijn. Wij bieden een grote verscheidenheid aan breinaalden voor verschillende gelegenheden. Onze volledige line-up van naaldtypes, maten, lengtes, diktes en verbindingsdelen helpen uw breitijd te verrijken.

Milieuvriendelijke verpakking:

Wij hebben milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen geïntroduceerd die plasticvrij en FSC-gecertificeerd zijn om de hoeveelheid plastic en secundaire materialen die voor de verpakking worden gebruikt sterk te verminderen.
Alle Seeknit verwisselbare rondbreinaaldensets worden geleverd in een papieren envelop of ambachtelijk papieren etui.


Bedrijfsfilosofie

Bijdragen aan de wereldwijde breicultuur en tegelijkertijd de geest van mensen helpen verrijken. Breien promoten en tegelijkertijd groene producten gebruiken die zeer vriendelijk zijn voor ons milieu.

Bijdragen aan een welvarende samenleving door middel van onze producten en diverse activiteiten door gebruik te maken van hernieuwbare Japanse bamboe en houtsoorten. Kinki Amibari zal de voortdurende cultuur van het breien in de wereld blijven bevorderen.

Werken met geschikte producten die het milieu op aarde niet belasten. Wij gebruiken hernieuwbare en recycleerbare grondstoffen die vriendelijk zijn voor ons milieu. Wij ontwerpen aantrekkelijke producten met bijzondere zorg tijdens de productie.

Traditionele engineering en opgebouwde expertise en merkvaardigheden worden van vakman op vakman doorgegeven. Wij blijven geschikte nieuwe technologieën onderzoeken en toepassen, terwijl wij er toch voor zorgen dat wij een product van hoge kwaliteit leveren.

Breien heeft feeling voor mode

We blijven onze bedrijfsbelofte nakomen om altijd breinaalden van de allerbeste kwaliteit te produceren. Om onze 100e verjaardag te vieren, lanceerden we in 2016 een nieuw merk breinaalden, genaamd "Seeknit", om u te helpen uw eigen wereld van breien te zoeken en te verkennen. Via onze producten en diverse activiteiten brengen we breien dichter bij u. Kinki Amibari blijft bijdragen aan en bevordert de voortdurende cultuur van het breien.

Voorzitter: Kyoko Oyama

 

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel