WEB ONLY

Seeknit Shirotake set verw. rondbreinaalden (nr. 2) premium 12,5 cm

Artikel 35 van 38
€ 193,60 (inclusief btw)
Dit artikel hebben wij even niet op (standaard) voorraad. We doen het nodige bij onze leverancier.

Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier, bedraagt de levertijd ongeveer 14 dagen.

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


Van deze Premium Set 2 Shirotake verwisselbare rondbreinaalden van Seeknit heeft u beslist jarenlang plezier! De set bevat breipunten van 12,5 cm lang in de meest gangbare naalddiktes en leent zich met een zeer ruime keus aan dunnere naalden bij uitstek voor ajourpatroontjes en inbreiwerk met fijne garens.

Alle bamboe breinaalden van Seeknit hebben een spitse punt en de naalddikte is duidelijk zichtbaar met laser in de naald gebrand. De kabels zijn uiterst flexibel en dankzij de naadloze draaiverbinding met de naaldpunten behoren kronkels, knikken en knepen voortaan tot het verleden! De set wordt geleverd in een stijlvol opvouwbaar etui van ongebleekte katoen met voldoende vakjes om de breipunten, kabels, connectors, stoppers en overige breiaccessoires overzichtelijk in op te bergen.

De Premium Set 2 Seeknit Shirotake verwisselbare rondbreinaalden bestaat uit:

  • 11 paar breipunten van 12,5 cm lang in naalddiktes 2.50, 2.75, 3.00 en 3.25 mm (schroefdraadmaat M1.8); naalddiktes 3.50, 3.75, 4.00, 4.50 en 5.00 mm (schroefdraadmaat M2); naalddiktes 5.50 en 6.00 mm (schroefdraadmaat M4);
  • 3 kabels in schroefdraadmaat M1.8 van 35, 55 en 75 cm lang;
  • 3 kabels in schroefdraadmaat M2 van 35, 55 en 75 cm lang;
  • 3 kabels in schroefdraadmaat M4 van 35, 55 en 75 cm lang;
  • 3 kabelconnectors, één per schroefdraadmaat M1.8, M2 en M4;
  • 3 paar stoppers, één paar per schroefdraadmaat M1.8, M2 en M4;
  • 1 opbergetui van ongebleekte katoen.

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele breibeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel