WEB ONLY

Seeknit Koshitsu set verw. rondbreinaalden L 10 cm

Artikel 12 van 38
€ 74,95 (inclusief btw)
Dit artikel hebben wij even niet op (standaard) voorraad. We doen het nodige bij onze leverancier.

Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier, bedraagt de levertijd ongeveer 14 dagen.

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


De Seeknit Koshitsu L verwisselbare rondbreinaaldenset is een veelzijdige set verwisselbare breinaalden van bamboe. Het Japanse bedrijf Kinki Amibari ontwikkelde een productieproces waarmee de natuurlijke eigenschappen van bamboe worden versterkt. Nadat de breinaalden een hogedrukbehandeling onder hoge temperaturen hebben ondergaan, worden ze zorgvuldig gepolijst met natuurlijke plantenwas.

Dat beschermt de breinaalden niet alleen tegen invloeden van buitenaf - het voorkomt bijvoorbeeld kromtrekken - maar maakt ze ook bijzonder duurzaam en heerlijk glad. Het garen glijdt daarna soepel over de breinaald - kortom, een genot om mee te breien!

In de Koshitsu 10 cm L set vindt u een set verwisselbare breinaaldpunten van 10 cm lengte in de grotere naalddiktes. De set is ideaal voor het rondbreien van truien, sjaals, cowls, mutsen en nog veel meer. Met de meegeleverde kabels en naaldenstoppers kunt u de breinaaldpunten bovendien als rechte naald gebruiken, of u kunt de kabels verlengen met de kabelverbinder.

De complete Seeknit Koshitsu L set WIT bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 5 paar verwisselbare punten van 10 cm lengte in naalddiktes 5.50, 6.00, 7.00, 8.00 en 10.00 mm
  • 3 x kabel (1 x 40 cm, 1 x 60 cm en 1 x 80 cm totale lengte inclusief naaldpunten)
  • 1 x kabelverbinder
  • 2 x naaldenstoppers

De schroefdraadmaat van deze set is maat M4.

Let op: bij het samenstellen van de verwisselbare rondbreinaalden moet de lengte van de kabel minstens zo lang zijn als beide naaldpunten samen! Combineer de Seeknit verwisselbare brei- en haakpunten altijd met kabels, connectors en stoppers met bijpassende schroefdraadmaat:

  • Schroefdraadmaat M1.8 voor naaldpunten met naalddikte 2.00-3.25 mm
  • Schroefdraadmaat M2 voor naaldpunten met naalddikte 3.50-5.00 mm
  • Schroefdraadmaat M4 voor naaldpunten met naalddikte 5.50-10.00 mm

Onderdelen met dezelfde schroefdraadmaat kunnen direct op elkaar bevestigd worden. Heeft u twee verschillende schroefdraadmaten? Dan kunnen ze alsnog gecombineerd worden door middel van een adaptor.

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele breibeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel