WEB ONLY

Seeknit Shirotake set NO verwis. rondbreinaalden ML 14 cm

Artikel 32 van 38
€ 141,55 (inclusief btw)
Dit artikel hebben wij even niet op (standaard) voorraad. We doen het nodige bij onze leverancier.

Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier, bedraagt de levertijd ongeveer 14 dagen.

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


Deze Seeknit verwisselbare breinaaldpunten voor rondbreinaalden zijn gemaakt van Shirotake bamboe. De lichtgewicht naaldpunten zijn sterk en degelijk maar ook in zekere mate flexibel. Het materiaal zorgt voor een glad oppervlak en ligt comfortabel in de hand. Bovendien is bamboe een natuurlijk materiaal met een kleinere milieubelasting dan andere materialen.

De naaldmaat is in de naald gelaserd, wat ervoor zorgt dat de maat altijd leesbaar blijft. Zelfs bij veelvuldig gebruik! Seeknit doorzichtige nylon kabels zijn flexibel en sterk en zorgen in combinatie met breinaaldpunten voor ultiem breicomfort. De naaldpunten zijn makkelijk aan te sluiten aan de kabel en de onafhankelijk roterende kabelverbinding (swivel cord) zorgt ervoor dat de kabel niet knikt.

Deze ML (Nordic) set Seeknit Shirotake verwisselbare rondbreinaalden bevat:

  • 9 paar breinaaldpunten in de volgende naalddiktes: 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 7.00, 8.00 en 10.00 mm (14 cm lang)
  • 7 kabels in verschillende schroefmaten in de lengtes 32, 52, 72 cm (M2) en 35, 54, 75, 115 cm (M4)
  • 2 verwisselbare eindstoppers bijgesloten.
  • Het etui gemaakt van stof is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarin kan de set overzichtelijk bewaard worden.
  • Kleuren: ROOD - ZWART - ROZE - BLAUW

De verwisselbare rondbreinaalden en -punten van Seeknit laten u zelf kiezen welke producten u gebruikt. Combineer kabelconnectoren/kabelverbindingen, adaptors, naaldstoppers en andere onderdelen om de perfecte naald te maken voor u en uw project!

Onderdelen met dezelfde schroefmaat (M1.8, M2 of M4) kunnen direct op elkaar bevestigd worden. Heeft u 2 verschillende schroefmaten? Dan kunnen ze alsnog gecombineerd worden door middel van een adaptor.

Let op: bij het samenstellen van de verwisselbare rondbreinaalden moet de lengte van de kabel minstens zo lang zijn als beide naaldpunten samen! Door een naaldstopper te bevestigen aan één kant van de kabel, kan de verwisselbare rondbreinaald ook als breinaald met knop (single pointed needle) worden gebruikt.

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele breibeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel