WEB ONLY

Seeknit Koshitsu set EU/NO sokkennaalden FULL E bamboe 15 cm

Artikel 3 van 38
€ 91,95 (inclusief btw)
Dit artikel hebben wij even niet op (standaard) voorraad. We doen het nodige bij onze leverancier.

Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier, bedraagt de levertijd ongeveer 14 dagen.

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


Deze Seeknit Koshitsu bamboe sokkennaalden in stijlvol opbergetui staan garant voor urenlang breiplezier. Het Japanse bedrijf Kinki Amibari ontwikkelde een productieproces waarmee de natuurlijke eigenschappen van bamboe worden versterkt. Nadat de breinaalden een hogedrukbehandeling onder hoge temperaturen hebben ondergaan, worden ze zorgvuldig gepolijst met natuurlijke plantenwas.

Dat beschermt de breinaalden niet alleen tegen invloeden van buitenaf - het voorkomt bijvoorbeeld kromtrekken - maar maakt ze ook bijzonder duurzaam en heerlijk glad. Het breigaren glijdt daarna soepel over de breinaald - kortom, een genot om mee te breien! Ideaal voor het breien van natuurlijk sokken, maar ook andere kleine items, zoals beenwarmers, polswarmers, mutsen of wanten.

De EU/NO FULL set E bambou bestaat uit:

  • 7 setjes sokkennaalden van 15 cm lang in de naalddiktes: 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50 en 5.00 mm (5 naalden per naalddikte)
  • Het stoffen opbergetui bevat in totaal 18 vakjes voor breinaalden en accessoires en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en dessins
  • Kleuren: ROOD - ROZE - BLAUW

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets.

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele breibeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel