WEB ONLY

Seeknit Shirotake set breinaalden bamboe 23 cm

Artikel 21 van 38
€ 70,20 (inclusief btw)
Dit artikel hebben wij even niet op (standaard) voorraad. We doen het nodige bij onze leverancier.

Afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier, bedraagt de levertijd ongeveer 14 dagen.

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


Van deze Shirotake bamboe breinaaldenset in stijlvol opbergetui van Seeknit heeft u beslist jarenlang plezier. De Shirotake brei- en haaknaalden van het Japanse familiebedrijf Kinki Amibari zijn gemaakt van naturelkleurige en duurzame bamboe. Ze zijn glad gepolijst met natuurlijke plantenwas, waardoor ze niet alleen schitterend glanzen, maar ook heerlijk zacht aanvoelen - en de steken glijden uiterst soepel over en van de naald. De bamboenaalden hebben een spitse punt en de naalddikte is duidelijk zichtbaar met laser in de naald gebrand.

Het katoenen opbergetui is voorzien van een dubbele rij transparante vakjes (12 smalle vakjes aan de voorkant, 6 brede erachter), waarin niet alleen de breinaalden met knop uit deze set passen, maar ook ruimte is voor haaknaalden of breinaalden/sokkennaalden zonder knop.

Inhoud van deze breinaaldenset:

  • 8 paar breinaalden met knop van 23 cm lang, in naalddiktes 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00 en 8.00 mm.
  • dichtgevouwen met een compact formaat van 26 x 14 x 3 cm
  • opengevouwen is het breinaaldenetui 35 x 28 cm
  • materiaal: zuiver katoen en PVC
  • sluit met strikbandjes
  • Kleuren: ROOD - ROZE - BLAUW

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele breibeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel