WEB ONLY

Seeknit Shirotake set EU/NO haaknaalden FULL bamboe 15 cm

Artikel 24 van 38
€ 123,40 (inclusief btw)

Door de bijzondere prijszetting hebben we niet alle Seeknit artikelen op (standaard) voorraad. Deze producten worden op uw verzoek besteld bij onze leverancier. Hou rekening met een doorlooptijd van ong. 10 tot 14 dagen - onder voorbehoud van eventuele stockonderbrekingen.


Deze haaknaalden van Seeknit zijn gemaakt van Shirotake bamboe en zijn licht van gewicht. Daardoor liggen ze comfortabel en warm in de hand. Bovendien is bamboe een natuurlijk materiaal met een kleinere milieubelasting dan andere materialen.

Deze complete haaknaalden set EU/NO FULL Shirotake bevat:

  • 15 stuks haaknaalden (elk 15 cm lang) in de maten 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50, 5.00, 5.50, 6.00, 6.50, 7.00, 8.00, 9.00, 10.00 en 12.00 mm.
  • Het etui waarin de set overzichtelijk bewaard kan worden is gemaakt van stof en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Kleuren: ROOD - ROZE - BLAUW

Algemene informatie die van toepassing is op alle Shirotake en Koshitsu naalden en naaldensets

Zowel de Shirotake als de Koshitsu naalden zijn gemaakt van bamboe, maar de afwerking is verschillend. Het oppervlak van de Shirotake serie is glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas, wat de naalden een prachtige glans geeft. Bovendien voelen de naalden hierdoor heerlijk aan.

De naalden in de Koshitsu serie ondergaan een hoge druk behandeling en hittebehandeling. Vervolgens wordt het oppervlak glad afgewerkt met natuurlijke plantenwas. Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat de naalden extra sterk en duurzaam zijn en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt dit dat het hout kromtrekt. Het resultaat is een comfortabele en soepele haakbeleving met naalden die heerlijk warm aanvoelen.

© 2013 - 2024 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel