België - afhaalpunt GLS€ 5,75 tot 25 kg
België - afhaalpunt DPD € 6,25 tot 20 kg
België - afhaalpunt Bpost€ 6,25 tot 10 kg  -  € 11,25 tot 20 kg 
België - thuis geleverd€ 6,95 tot 10 kg - € 12,25 tot 20 kg
 BE : gratis levering vanaf € 100,-
Nederland - afhaalpunt DPD€ 8,50 tot 20 kg
Nederland - thuis geleverd€ 10,50 tot 10 kg  -  € 14,00 tot 20 kg
 NL : gratis levering vanaf € 125,-
Duitsland - afhaalpunt DPD€ 9,75 tot 20 kg
Duitsland - thuis geleverd€ 10,75 tot 20 kg
 D : gratis levering vanaf € 140,-
Frankrijk - afhaalpunt DPD € 12,75 tot 20 kg
Frankrijk - thuis geleverd€ 14,75 tot 20 kg
 F : gratis levering vanaf € 140,-
Luxemburg - thuis geleverd€ 12,25 tot 20 kg
 LU : gratis levering vanaf € 125,-
Regio Brugge - max. 5 km rond Assebroekaan posttarief - vanaf € 30,- gratis dienst
Neem contact voor leveringen wereldwijdVraag uw offerte aan


Verzendkosten zijn altijd BTW inbegrepen en worden berekend op basis van gewicht en volume van de verpakking. Alle verzendingen worden opgestuurd in een aangepaste verpakking om beschadiging te voorkomen. U heeft steeds de keuze uit thuislevering of via een afhaalpunt.

We baseren ons qua prijsbepaling op de geldende tarieven en de gewicht- & volumebepalingen van de pakjesdiensten via My Parcel/Sendcloud (DPD, DHL, GLS, Post NL, ...) of Bpost. Bij artikelen die wegens formaat en/of gewicht niet onder standaard verzending vallen, nemen we altijd eerst contact op om de geldende tarieven door te geven. Ook wereldwijd versturen valt onder deze bepaling.

Miete Confiete streeft er naar om uw bestellingen te versturen binnen de 2 tot 3 werkdagen - doorlooptijden kunnen variëren voor buitenlandse zendingen en tijdens weekends, feestdagen en extreem drukke periodes.


Herroepingsrecht:

Miete Confiete doet er alles aan om je een mooi afgewerkt product en/of professionele diensten te bezorgen. Mocht het product ondanks onze grootse zorgen niet aan de verwachtingen voldoen, dat moet er binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact opgenomen worden (info@mieteconfiete.be). Overeenkomstig artikel 47, §4, 2° Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming gelden volgende afspraken.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht. U kunt hiervoor  het modelformulier gebruiken met met vermelding van de artikelen, naam, woonplaats, rekeningnummer en de gemotiveerde redenen. Dit formulier vindt u onder onze algemene voorwaarden onderaan op deze pagina.

Stuur vervolgens het/de artikel(en) in de originele verpakking naar Miete Confiete, Wantestraat 122, B-8310 Assebroek-Brugge, België. Opgelet: als klant draagt u dan de retourskosten en verantwoordelijkheid - verstuur voor alle zekerheid met een track'n trace als bewijs. Het aankoopbedrag van het/de product(en) zal binnen de 14 dagen na ontvangst worden teruggestort exclusief retours-/verzendkosten. Miete Confiete behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel ten gevolge van verkeerd gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

Het herroepingsrecht is altijd uitgesloten voor producten die op "specificatie" zijn gemaakt; maat- en confectiewerk. Idem voor patronen en boeken vanwege het geldende copyright, en goederen die verkocht worden van de rol (per meter).


Omruilen van goederen en/of (gedeeltelijke) teruggave:

Voor omruilen en teruggave(s) gelden specifieke voorwaarden - dit zowel voor aankopen via afstandsverkoop (via de webshop Miete Confiete) of aankopen in onze fysieke winkel in Assebroek.

We hanteren hierbij volgende eenvoudige huisregels - ruilen/retours kan binnen de 14 dagen met de betreffende kassabon (of orderbevestiging bij afstandsverkoop). We doen echter geen omruiling bij (1) wol en garen in promotie of uitverkoop, (2) bij geopende verpakkingen/wikkels of gebruikte wol, (3) indien het specifieke kleur en/of verfbad is bij ons (uit)verkocht, (4) patronen en boeken kunnen niet teruggenomen worden vanwege het geldende copyright, (5) het kassa-ticket ontbreekt en/of overschrijdt de limiet van max. 14 dagen, (6) producten die op "specificatie" zijn gemaakt (maat-/confectiewerk) en/of goederen die verkocht worden van de rol (per meter) worden niet teruggenomen. Een retoursbedrag van het/de product(en) wordt steeds terugbetaald onder de vorm van een tegoedbon met een geldigheid van 6 maanden.

Bij omruiling en/of teruggave(s) van goederen gekocht op afstand (via de webshop Miete Confiete) moet er binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact opgenomen worden (info@mieteconfiete.be). Vermeld steeds het ordernummer, het/de artikel(en) en het aantal dat u wenst te retourneren/omruilen. Ook hier draagt u als klant de retourskosten en verantwoordelijkheid - verstuur voor alle zekerheid met een track'n trace als bewijs. Het retoursbedrag (exclusief retours-/verzendkosten) van het/de product(en) zal binnen de 14 dagen na ontvangst worden terugbetaald onder de vorm van een tegoedbon met een geldigheid van 6 maanden. Miete Confiete behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het/de artikel(en) ten gevolge van verkeerd gebruik is/zijn beschadigd of wanneer de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.


Formulier herroepingsrecht: https://bit.ly/herroepingsformulier-AMC

Webwinkelkeur klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2013 - 2023 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel