België - afhaalpunt DPD € 5,00 tot 20 kg
België - afhaalpunt Bpost€ 6,00 tot 10 kg  -  € 11,25 tot 30 kg 
België - thuis geleverd€ 6,75 tot 20 kg
 BE : gratis levering vanaf € 75,-
Nederland - afhaalpunt DPD€ 8,50 tot 20 kg
Nederland - thuis geleverd€ 10,50 tot 10 kg  -  € 11,50 tot 20 kg
 NL : gratis levering vanaf € 75,-
Duitsland - afhaalpunt DPD€ 10,50 tot 20 kg
Duitsland - thuis geleverd€ 12,25 tot 20 kg
 D : gratis levering vanaf € 75,-
Frankrijk - afhaalpunt DPD € 12,75 tot 20 kg
Frankrijk - thuis geleverd€ 14,75 tot 20 kg
Luxemburg - afhaalpunt DPD€ 8,50 tot 20 kg
Luxemburg - thuis geleverd€ 11,25 tot 20 kg
 FR-LU : gratis levering vanaf € 120,-
Regio Brugge - max. 5 km rond Assebroekaan posttarief - vanaf 30 € gratis dienst
Neem contact voor leveringen wereldwijdVraag uw offerte aan


Verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en volume van de verpakking. Alle verzendingen worden opgestuurd in een aangepaste verpakking om beschadiging te voorkomen. U heeft steeds de keuze uit thuislevering of via een afhaalpunt.
We baseren ons qua prijsbepaling op de geldende tarieven en de gewicht- & volumebepalingen van de pakjesdiensten via My Parcel/Sendcloud (DPD, DHL, UPS) of Bpost. Bij artikelen die wegens formaat en/of gewicht niet onder standaard verzending vallen, nemen we altijd eerst contact op om de geldende tarieven door te geven. Ook wereldwijd versturen valt onder deze bepaling.

Miete Confiete streeft er naar om uw bestellingen te versturen binnen de 2 tot 3 werkdagen - doorlooptijden kunnen variëren voor buitenlandse zendingen en tijdens weekends, feestdagen en extreem drukke periodes.

 

Herroepingsrecht :
Miete Confiete doet er alles aan om je een mooi afgewerkt product en/of professionele diensten te bezorgen. Mocht het product ondanks onze grootse zorgen niet aan de verwachtingen voldoen, dat moet er binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact opgenomen worden (info@mieteconfiete.be).
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier, dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht.

Voor retourneren en en/of ruilen gelden volgende bijzondere voorwaarden:
- voorafgaande e-mail via info@mieteconfiete.be met vermelding van de artikelen, naam, woonplaats, rekeningnummer en de gemotiveerde redenen.
- gebruik van het modelformulier voor herroeping (zie onderaan deze pagina)
- stuur het artikel in de originele verpakking naar Miete Confiete, Wantestraat 122, B-8310 Assebroek-Brugge, Belgie (dit op kosten en verantwoordelijkheid van de klant).
- het product zal binnen de 14 dagen na ontvangst worden omgeruild of het aankoopbedrag zal worden teruggestort exclusief verzendingskosten.

Miete Confiete behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel ten gevolge van verkeerd gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden. Het herroepingsrecht is altijd uitgesloten voor producten die op "specificatie" zijn gemaakt, maat- en confectiewerk. Idem voor goederen die verkocht worden van de rol (per meter).

modelformulier herroepingsrecht:
https://cdn.myonlinestore.eu/93f3d28a-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Modelformulier%20voor%20herroeping%20Miete%20Confiete.pdf

© 2013 - 2023 Miete Confiete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel